Bizzon ajuta companiile si micile afaceri sa interactioneze cu publicul tinta, prin metode de comunicare inedite. Credem ca cea mai buna campanie publicitara este aceea care iese din tipar. Care atrage atentia publicului in cateva secunde si care stabileste conexiuni afective de lunga durata.

Aducem in atentia clientilor nostri mijloace noi de propagare a mesajelor, de fiecare data creative si cu mare impact. Parcurgem toate etapele initierii unui brand sau sustinerii acestuia. Livram clientilor/partenerilor nostri produsul in forma finala. Este stiu faptul ca o campanie publicitara poate si trebuie sa fie de lunga durata sau poate chiar permanenta. Numeroase branduri din lume nu s-au oprit niciodata din promovare, pe absolut niciun canal. Pentru a fi in fata competitorilor e nevoie de multa munca, de produse sau servicii bune, de implicare si bineinteles de resurse.

De aceea cei mai multi au inteles ce inseamna un logo, o identitate, un slogan, materiale printate de buna calitate (flyere, pliante, carti de vizita, mape), dar si impactul pe care poate sa il aiba o campanie outdoor de tipul Bikevertising, BackPan sau o remorca publicitara, ori distribuitia stradala/postala de pliante.

Cei mai multi dintre clientii nostri au inteles ca orice retea de socializare, disponibila tuturor in mod gratuit, are secretele ei atunci cand doresti sa folosesti pentru a-ti promova afacerea. Este nevoie de o analiza si in aceast caz a contului, de personalizare, de optimizare si de integrare in celelalte unele de marketing.

Da, ai o pagina de facebook! Nu este suficient! Orice business serios are nevoie de un website bun. Este cartea de vizita a afacerii tale. Poate sa te avantajeze sau poate sa iti aduca critici. De aceea nu lasa un prieten sa te ajute! Un site bun, serios, trebuie construit cu grija si trebuie sa respecte niste conditii. In era internetului si a smartphone-urilor informatia circula rapid si ai nevoie de eficienta.